neděle 7. září 2014

Patizon

Vždycky jsem ho obdivovala pro jeho tvar. Ten mě fascinuje dodnes -jak něco takového může v přírodě 
"vzniknout".
Když jsem byla malá, pamatuji se, jak ho babička smažila spolu s květákem.
A najednou se nám objevil po letech zase doma.

Co s ním?

Nemáte nějaký zaručeně dobrý, zdravý a hlavně jednoduchý recept?
 Zařadily jste patizon i do svého jídelníčku?

Mně osobně se líbí i jako hezká (před)podzimní dekorace.




4 komentáře:

  1. Zrovna včera jsem patizon dělala v těstíčku - http://www.brydova.cz/recepty/rychle-vecere/1162-to-je-on-patizon-

    OdpovědětVymazat
  2. Moc zdravím Moni,že jste úspěšnou "tvořitelkou" to vím už dávno, ale že jste i nápaditá kuchařka to je pro mě novinka. Díky za tip-vypadá to moc dobře. Eva

    OdpovědětVymazat
  3. Evičko, i u nás se smažil v těstíčku, ale teď si z něj dělám spíš tu podzimní parádu, s vřesem vypadá úžasně.
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat