pondělí 4. února 2013




Řeřicha setá
Bohatý zdroj vitamínů a minerálních látek.

Konzumace je vhodná v zimním období, kdy tělo trpí na nedostatek vitamínu C.
Takže pěstujeme a konzumujeme......



8 komentářů:

  1. řeřichu nepěstuju, ňák se u nás neujala .... tak sázím pažitku a cibuli na nať:-))))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás se ujímá vše zelené:-)))Pažitku i cibulku taky máme rádi. Eva

      Vymazat
  2. Evi, ty jsi ale zahradnice ..... vyrostla ti nádherně, v čem jí máš, ve vatě ? ....... Tak hezky papej, ať jsi zdravá jako řípa a bacily na tebe nemůžou :o):o):o) Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zahradnice v rámci možností:-)))hihi...ve vatě. Eva

      Vymazat
  3. Ahoj Evi, řeřichu znám, ale úžasná je tá miska, v ktorej to rastie..roztomilá:-)) pa Ela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eli,ta už je taky "starodávná"...z nějakých hrnčířských trhů. E.

      Vymazat
  4. Evi, děkuji za připomenutí, řeřichu mám moc ráda a na chleba s máslem... mňam. Hezké dny. Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Moni, řeřicha je momentálně moje každodenní snídaně:-))) Eva

      Vymazat