středa 7. prosince 2016

Všude vládne advent, venku zima a my cestovali po Polynesii a povídali jsme si o Velikonočním ostrově. Dýchlo na nás  sluníčko, léto, pohoda....k tomu tradiční jídlo a tanec.
Zajímavá jídla a nápoje: zelenina, ovoce, mořské plody, mučenka a všude kokos.
Na obr. č. 5 je kaše z fialových brambor s kokosem... neuvěřitelná kombinace, na posledním banánová buchta s kokosovou smetanou.









6 komentářů:

  1. Takhle si taky představuji advent, chození na různé akce, ... smad se k tomu taky dopracuji :) Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, tak některou z těchto exotických dobrůtek bych moc ráda ochutnala! Já vůbec ráda zkouším různá nová jídla, tedy doma je nevařím, ale když se naskytne příležitost zajít do nějaké restaurace se zahraničními pokrmy, moc ráda ochutnávám ještě neochutnané.. :) :) A ty míchané nápoje, mňam, ty vypadají taky skvěle!
    Vyprávění i Polynesii a Velikonočním ostrově muselo být moc fajn, lákalo by mě taková místa jednou navštívit.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My rádi ochutnáváme na cestách .... Když zrovna žádná není , tak jdeme na gastronomicko cestovatelskou besedu :)

      Vymazat
  3. Nacestuji...kurýruji :o)
    Měj se hezky cestovatelko, krásné zážitky máte. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám zase toulavé boty :))))
      Přeji hodně zdraví. Eva

      Vymazat