pondělí 13. srpna 2012

Hortenzie




Dnešní potěšení ze zahrádky-od kamarádky:-)


Člověk, který miluje hortenzie, umí skvěle naslouchat a dokáže být oporou.....

......dnešní  zdravá letní mňamka z tofu:


 Přírodní, neochucený sójový sýr tofu . Je vyráběn tradiční japonskou metodou z mléka pasírovaného z celých sójových bobů, které je sráženo tradičním srážedlem „Nigari“ (extrakt z mořské vody). Díky tomuto tradičnímu postupu má tofu  pevnou konzistenci a typickou tradiční chuť.

Neobsahuje: konzervanty, chemická barviva, aromata, přídavné látky („éčka“), lepek, živočišné tuky, mléčnou bílkovinu, laktózu, cholesterol.
Tento výrobek je vhodný pro: vegetariány, vegany, diabetiky, redukční diety, zdravý životní styl, fitness výživu, bezlepkovou dietu 




G R I L O V A N É   T O F U

Tofu nakrájíme na plátky a několik hodin v lednici necháme marinovat. 
MARINÁDA: olivový olej, grilovací koření, kečup, česnek.... grilujeme.....podáváme se zeleninovým salátem a celozrnným pečivem

DOBROU CHUŤ!!!!

Žádné komentáře:

Okomentovat