neděle 20. května 2018

Po včerejším celodenním hlídání Loli rozhodnuto: dnes nevařím. Oběd jistila restaurace, kde nabízeli chřestové menu.
Dala jsem si grilovanou panenku plněnou zeleným chřestem s omáčkou Béarnaise.
 A už jste ochutnaly závin s bílým chřestem a jahodami????
 Já jóóó...a  je to výborná kombinace chutí.









8 komentářů:

  1. Mé zkušenosti s chřestem jsou minimální, takže tohle menu bych určitě ráda vyzkoušela
    Stáňa (http://werka13.blog.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že jsem nevařila:) celý oběd byl výborný.

      Vymazat
  2. Doma som zatiaľ špargľu nepripravovala, ale od dobrého kuchára ňou nikdy nepohrdnem. Na sladko som ju veru ešte nejedla a celkom rada, by som to ochutnala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nasladko jsem ochutnala taky poprvé :)
      A bylo to výborný. Prý se z bílého chřestu dělá i kompot.

      Vymazat
  3. Na chřestu teď trochu ujíždím, ale ten závin.... to tedy zírám!
    Evi, přeji hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec nebyl sladký. Cukrem byl jen posypaný.

      Vymazat
  4. Evi, panenka nevypadá špatně, ale zákusek se mi líbí víc, ten bych ochutnala hned.
    Hezký večer. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych si ho dala klidně znova :)))

      Vymazat