pátek 16. února 2018

Brazilská tanečnice, krásné prostředí, výborné pochoutky a drinky z připraveného rautu Honzy Folka , vtipný Honza Papež (jeho neuvěřitelné historiky se nedají zapomenout) a mnoho jiného jsme zažili na dalším cestovatelském večeru o Brazílii.
Ochutnala jsem toho tolik....nejvíc mě ale zaujala veganská polévka s grilovaným tofu (olivový olej, protlak, kokosové mléko, zelenina a ogrilované tofu) a okurkovo-mangový salát a všechny dezerty, které byly opravdu TOP :-)
Jahodové Parfaits.... uvařená smetana, kokosové mléko, med a vanilková příchuť..vše svařit a posypat čerstvými jahodami., nechat vychladit.
Prostě nebeská mana.
A taky nezapomenu na švestkové capresse s čerstvou bazalkou a maracujovým octem a na  quinoa salát se sýrem feta a zeleninou.



















8 komentářů:

  1. Tedy takové pohoštění doplněné slovem a tancem by se mi taky líbilo.
    Hezký den a příjemný víkend!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. S tým údeným tofu takto podobne čaruje pri varení aj Naďa.
    Si taký šťúpli človiečik, musíš mať fantastické spaľovanie, zvládaš pestrú stravu:-)
    Tieto akcie sú skvelé, aj predošlé masopustné tradície a girlanda výtvrarničky bola skvelá, inšpiratívna!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jídla byla úžasná.... dala jsem to s přehledem :)))

      Vymazat
  3. Mě lahodilo oku, kromě hada, pro vás nádherný zážitek se vším všudy :o))
    Hezký víkend Evi. J.

    OdpovědětVymazat
  4. ....ach!!!!
    Další skvělý večer!
    Evi, měj hezké dny! Helena

    OdpovědětVymazat