Evi, svíčky už určitě:-) Jinak já recept nemám, sama bych nějaký brala, ale prý je dobrá jen tak nakrájená a pečená s máslem a různým kořením v troubě ....Tak pa :)
Evi, moc hezké fotky..cider jsem ještě nechutnala a z dýní jsem zatím jen polévková. Vlastně jsem jako přílohu jedla ještě tzv. špagetovou dýni a bylo to dobré. Myslím, že ta zapečená s bylinkami by nemusela být špatná...tak dobře uvař a dobrou chuť..Ale i jako výzdoba je úžasná.o))
Evi, na tvých fotkách vypadá podzim tak romanticky... Polévku dělám velmi podobně, jako je na etiketě, taky dýni peču s vlašskými ořechy, čerstvým pepřem, olivovým olejem... Nakonec přidám sýr - třeba balkánský. Moc zdravím, Helena
Letos už jsme polévku měli třikrát.... někdy ji vylepším sýrem, jindy kokosovým mlékem a thajským kari,případně feferonkou. Ale nejraději asi jen dýně, masox, brambora, muškátový květ a smetana....
Evi, svíčky už určitě:-) Jinak já recept nemám, sama bych nějaký brala, ale prý je dobrá jen tak nakrájená a pečená s máslem a různým kořením v troubě ....Tak pa :)
OdpovědětVymazatDobrý nápad-díky Jani.
VymazatMam dva... Polievka a pecena v rure... Iba osolena, opeprena a oliata olivovym olejom...
OdpovědětVymazatPolévku jsem už vyzkoušela . Pečená vypadá zajímavě
VymazatEvi, moc hezké fotky..cider jsem ještě nechutnala a z dýní jsem zatím jen polévková. Vlastně jsem jako přílohu jedla ještě tzv. špagetovou dýni a bylo to dobré. Myslím, že ta zapečená s bylinkami by nemusela být špatná...tak dobře uvař a dobrou chuť..Ale i jako výzdoba je úžasná.o))
OdpovědětVymazatDíky za zajímavý recept.Budu zkoušet.
VymazatEvi, na tvých fotkách vypadá podzim tak romanticky...
OdpovědětVymazatPolévku dělám velmi podobně, jako je na etiketě, taky dýni peču s vlašskými ořechy, čerstvým pepřem, olivovým olejem... Nakonec přidám sýr - třeba balkánský.
Moc zdravím, Helena
Na fotkách možná romanticky,ale jinak nemám podzim ráda.Tvůj recept vypadá moc dobře.Díky.
VymazatLetos už jsme polévku měli třikrát.... někdy ji vylepším sýrem, jindy kokosovým mlékem a thajským kari,případně feferonkou. Ale nejraději asi jen dýně, masox, brambora, muškátový květ a smetana....
OdpovědětVymazatZajímavé kombinace:-))))...dneska polévka klasika:-)
Vymazat