středa 23. března 2016

Zmrzlina

Minus 196 st.C je teplota, při které se mrazí zmrzlina bez laktózy.

Ochutnali jsme ji v sobotu
Měli jsme mangovou s jogurtem, s čokoládovým toppingem podávaném v injekční stříkačce a stála opravdu za to.  
Chuťové buňky jásaly. 
I oči zažily pěknou show, bylo se na co dívat.
Nabídka byla pestrá hroznovovínová, jahodová, banánová,.... 
Foťák jsem samozřejmě neměla.
 Aby jste si taky tu slast užili i vy, foto jsem si vypůjčila na jejich fb stránce.











6 komentářů:

  1. Musela byť fajn,aj pekne naservirovana, len teraz by som musela odolať, už sa hlási o slovo alergia a hrdlo je na tom zle...:( H.

    OdpovědětVymazat
  2. To je super kouzlení!.-)Krásné velikonoce,moc zdravím Věra.-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji .... i vy si je užijte pospolu;-)

      Vymazat
  3. Evi, to jsou věci... Děláš mi chutě!
    Přeji krásné Velikonoce!
    Helena

    OdpovědětVymazat