Manžel si ze mě několikrát utahoval, že jsem sběratelka receptů.
Dlouho jsem jsi ale žádný kuchařský skvost v podobě knihy nekoupila.
Minulý týden jsem opět podlehla lákadlu a už mám doma BJUKITCHEN od Báry Karpíškové.
A vůbec nelituji.
Budeme jíst lehce a zdravě.
Dnes pvní pokus....POLÉVKA Z PEČENÉHO CELERU.
Většinou si recept trochu upravím. Polévku jsem rozmixovala ještě s pečeným batátem a piniovými oříšky.
Krémové polievky sú moje obĺúbené...musím sa priznať, že bataty som ešte nemala...musím konečne vyskúšať...
OdpovědětVymazatU nás jedou batáty na všechny možné způsoby :-)))
VymazatVyzkoušej je!!!
dobrý tip , já mám kuchařek docela dost , ale vařím podle nich jen občas . Měla bych se polepšit . Celerová polévka musí být dobrota , celer mám ráda
OdpovědětVymazatTahle kuchařka je opravdu použitelná :)))
VymazatU nás detto :-)
OdpovědětVymazatPosledné dva týždne tekvica, batáty, mrkva, huby...zapekané, v polievke rozmixované (huby len dusené a zapekané)...a semiačka a červená čočka a ja ryža....a zase potom len ryža, lebo dlho to nemôžem jesť, škrobovina !
Tvůj jídelníček by mně naprosto vyhovoval:-)
VymazatDobrou chuť Álo:))))
Já celer miluju, přidáváš tam mléko nebo smetanu? díky Ivana
OdpovědětVymazatIvo, dala jsem tam poctivou smetanu.
VymazatTaky jsem si ji koupila, ale zatim je ve sbirce ;-)
OdpovědětVymazatMoc se mi líbí a co tobě?
VymazatTaky jsem si ji koupila, ale zatim je ve sbirce ;-)
OdpovědětVymazat:-)
VymazatMam dakedy zachvaty zdraveho jedla, ale dlho nevydrzim. Zelerovu polievku som uz robila, len tak z hlavy a jedli sme to z opekanymi kocockami chlebika. Preco opekany zeler? Pecie sa v rure? Velmi dobre su zelerove hranolky, ale casto ich nerobim.
OdpovědětVymazatDle knihy prý zelenina pečená v troubě rozvine svoji chuť a stává se výraznější.
VymazatEvi, mě upoutal svícen :o)
OdpovědětVymazatTen je z nějakých letních slev z ND.
VymazatEvi, mě upoutal svícen :o)
OdpovědětVymazat:-)
Vymazat