pátek 7. března 2014













Během našeho prázdninového toulání  ( ze zimy do jara:-))) jsme navštívili i KAŠPERSKÉ HORY a místní vyhlášenou  stylovou kavárnu  NEBESPÁN.
Info: ZDE
Výborné jídlo zde  připravuje francouzský kuchař Cyril. Jeho moderní kuchyně je postavená na francouzských základech a využívá také lokální suroviny. Zákusky  připravuje cukrářka JitkaOba dva pracovali po boku michelinských kuchařů – Jitka v Alcronu u Romana Pauluse, Cyril v Bordeaux spolu s šéfkuchařem Philippem Gauffre.
Vše je připravováno zásadně z čerstvých surovin, nakupují i v sousedním Bavorsku a vybírají to nejlepší z lokální nabídky. I proto je jejich menu velmi variabilní. 

8 komentářů:

  1. to vypadá na pěknej gurmánskej zážitek :)))...Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To taky Šárko byl,pořádně jsme si nacpali bříška...bylo to tříchodové:-)))

      Vymazat
  2. Evi,to vypada dobre. Ze by i byvale Sudety zazily gastro renesanci? To bych si moc prala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím,že se to tu začíná rozjíždět:-)

      Vymazat
  3. Evi to vypadá úžasně :) Měj moc krásný víkend.Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martí,bylo nádherně:-)....krásný víkend i tobě.Eva

      Vymazat
  4. Evičko, vypadá to krásně !!!!! Prostředí i jídlo !!!! Děkuju za tip !!!! Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markétko, dík za návštěvu.....bylo tam úžasně:-)

      Vymazat